1. Vedligehold er vigtigt hele året - Intet holder evigt

  oprettet d. under SERVICE & VEDLIGEHOLD

  Løbende vedligeholdelse af den automatiske enhed er vigtig - meget vigtig og ofte en overset ting som mange glemmer eller udskyder i en travl hverdag, hvor der er mange gøremål. Men intet er mere træls end en garageport eller havelåge som ikke åbner og forhindre at bilen kan komme ud at køre, udelukkende fordi man har glemt at vedligeholde motoren, porten eller lågen. Vedligehold er et nødvendigt parameter som sikre lang levetid og forhindre de fleste driftstop på den automatiske enhed. I denne artikel sætter vi fokus på nogle lette ting som gør vedligehold let som en leg og det tager kun få minutter...

  Skriv en kommentar

 2. Sådan kodes fjernbetjeninger på Motorline Pro produkter

  oprettet d. under TEKNIK & INSTALLATION

  Vi modtager ofte forespørgsler på, hvordan man koder en fjernbetjening (håndsender) på en garageportautomatik, en styring til smedejernslåger eller skydeportmotoren.

  I denne artikel sætter vi berettiget fokus på, hvor simpelt man koder en fjernbetjening, og hvordan man tilføjer flere fjernbetjeninger, såfremt man har tilkøbt flere fjernbetjeninger til en allerede installeret motor eller styring.

  Skriv en kommentar

 3. M-Connect opdateres - nu kan videoovervågning tilsluttes

  Oprettet d. under PRODUKTNYHEDER

  Der udsendes med jævne mellemrum opdateringer til de forskellige app's vi tilbyder til garageporte, industriporte og medejernslåger. I disse dage er Motorline Pro ved at udrulle den næste opdatering til den populære M-Connect Bridge app som er en virtuel fjernbetjening med mange muligheder.

  Den vigtigste nyned i den nye opdatering, er at det nu bliver muligt at tilslutte videoovervågning så man live kan se, hvad der foregår hjemme i garagen, selvom man er på ferie eller forretningsrejse.

  Skriv en kommentar

 4. Fordele ved at benytte en lokal servicetekniker

  oprettet d. under SERVICE & VEDLIGEHOLD

  Det årlige lovpligtige serviceeftersyn er et af de vigtigste elementer for at opretholde sikker og ansvarsfuld drift af porten - nu og i mange år frem. Serviceeftersynet på porten indeholder ofte et element af vedligeholdelse og er et overset punkt som forlænger portens levetid og giver stor glæde ved porten.

  Denne artikkel sætter fokus på fordelene ved at benytte den lokale porttekniker, når porten skal synes og vedligeholdes.

  Skriv en kommentar