CAIS hardware til porte og låger

Flexiporte ApS er den danske distributør af CAIS hardware til brug for fremstiling af låger og skydeporte. CAIS producerer deres produkter i et samarbejde med den tyske stålleverandør Wupperman Steel. CAIS har yderst lav tolerance som sikrer, at du får et produkt af højeste kvalitet. Produkterne kan sidde både inde- og udendørs, da de er testet fra -37°C til +50°C. Alle produkterne fra CAIS er varmegalvaniseret, dog fås køreskinnen til fritsvævende skydeport i sortjern.

Du kan finde mål, dimensioner og tolerancer på alle CAIS' produkter på deres hjemmeside www.cais.eu

En skydeport er ikke bare en skydeport og derfor tilbyder CAIS hardware indenfor: fritsvævende- ophængte, teleskop og traditionelle skydeporte. CAIS har også et bredt udvalg af hængler og tilbehør til svinglåger. CAIS producerer desuden et bredt udvalg af hardware til skydedøre herunder bl.a. hjul, skinner og gulvstyr.

Du kan se udvalgte produkter fra CAIS nedenfor. Det komplette udvalg af CAIS produkter kan du finde i deres katalog.


KOMPLETTE SÆT TIL SKYDEPORTE


CAIS Sole SE 03

Kit til opbygning af skydeport op til 4 meter hul

CAIS Mare S 03

Kit til opbygning af skydeport op til 4,5 meter hul

CAIS Enzo SZ 03

Kit til opbygning af skydeport op til 4,5 meter hul

CAIS Vita ME 03

Kit til opbygning af skydeport op til 8 meter hul


HÆNGSLER


CAIS H

Hængsler til svinglåge

CAIS HN

Hængsler til svinglåge

CAIS HP R

Hængsler til svinglåge

CAIS HL G

Hængsler til svinglåge


FRITSVÆVENDE SKYDEPORTSDELE


CAIS Stage

C-skinne til skydeporte

CAIS Speed 

Kørehjul til CAIS Stage

CAIS Run

Næsehjul

CAIS Last

Endestop, bund

CAIS Paddock

Endestop, top

CAIS Park

Montagebeslag til Paddock og Last

CAIS Pilot

Endekappe til Stage

CAIS Driveshaft

Støtterulle 


 SKYDEDØRE


CAIS Strela

Køreskinne til bl.a. SBK og SAK hjul

CAIS 2 SBK/SAK

Kørehjul til Strela-profil

CAIS 4 SBK/SAK

Kørehjul til Strela-profil

CAIS Speed C (tunge skydedøre)

Kørehjul til Stage SZ


Om Flexiporte ApS

Flexiporte er en del af automatik huset, Nordisk Dørautomatik ApS, der har hovedkontor centralt beliggende i Odense SØ. Vi har samlet mere end 40 års erfaring med automatiske døre og porte, herunder ledhejseporte såsom garageporte og industriporte.

Flexiporte ApS leverer garage- og industriporte til det danske portfolk og vi er lagerførende med en lang række reservedele til alle former for porte og låger. Herunder er vi altid lagerførende med mere end 50 forskellige typer automatik til porte og låger. Med daglige leveringer med Danske Fragtmænd, GLS og InterFjord, sikre vi dig dine reservedele inden for kort tid efter bestilling.

 

Kontakt vores salgsteam på tel. (+45) 70 204 208

Hos Flexiporte ApS handler håndværkere med håndværkere. Bortset fra vores bogholder, har alle vores ansatte mange års erfaring med montage, reparation og vedligeholdelse af både automatiske døre samt ledhejseporte af alle typer og størrelser. Med andre ord - Vi har set og hørt det meste.

Vi arbejder med en lang række af Europas førende producenter af automatik, porte og reservedele og har derfor et bagland med et meget stort og bredt knowhow inden for alle former for ledhejseporte. De dele vi ikke har på hylderne, skaffer vi gerne, såfremt det er muligt - ellers finder vi i fællesskab en løsning til jeres kunde.