Billig garageport i Bauhaus

Hos Flexiporte ApS hører vi ofte fra kunder, der har stiftet bekendskab med en garageport på Bauhaus' webshop, som minder utroligt meget om den port som man finder hos Flexiporte ApS og som vi kalder for RSD01-DIY. Kunderne vil gerne vide, om det er samme garageport, samme portautomatik og ikke mindst samme pris, service og leveringsbetingelser.

I denne artikel, forsøger vi at give et indbilk i, hvad der er op og ned i sagen om RSD01-DIY garageporten som landede på Bauhaus' webshop. Og lad os slå det fast fra starten - selve garageporten er den samme, men her hører enhver sammenligning også op.

Er du i tvivl om, hvad RSD01-DIY porten er for en garageport, kan du læse mere og finde priser på porten på vores webshop - klik her

Sagen startede da vores fabrik, som ligger på grænsen mellem Tyskland og Tjekkiet, skabte kontakt til en dansk distributør uden om Flexiporte ApS - en distributør, der havde kontakt med indkøberne hos Bauhaus i Danmark. Det var angiveligt en mulighed som vores fabrik ikke ville lade gå til spilde, selvom salgsteamet på fabrikken godt var klar over, at Bauhaus ikke kunne tilbyde den samme service og ydelse, som et rigtig portfirma som Flexiporte ApS  eller vores autoriserede forhandlernetværk kunne levere.

I første omgang, var der fra Bauhaus fokus på at sælge en garageport der var så billig som muligt, hvilket bestemt ikke er hensigtsmæssigt, når man ønsker at levere en garageport i høj kvalitet. En garageport i god kvalitet, koster det en port koster målt ud fra størrelse, sammensætning af materialer, opbygning, funktioner og tilbehør. Det er dét faktum at man har fokus på hos et portfirma som Flexiporte ApS - men det er sjældent noget som der lægges vægt på i detailhandlen, hvor supermarkeder som Bauhaus har fokus på profit, men ikke tænker på langsigtede kunderelationer, hvor bl.a. kvalitet, fagkundskaber, rådgivning og levering af slid- og reservedele eller for den sags skyld installation er en del af "pakken".


RSD01-DIY fremstilles i hele 15 størrelser

Bauhaus har valgt at satse på én enkelt størrelse garageport - nemlig 2500x2030 mm (BxH), selvom DIY porten fremstilles i hele 15 forskellige standardstørrelser og et utal af farver, hvoraf den hvide RAL9010 som Bauhaus har på deres webshop, blot er den ene af farverne.

Hos Flexiporte ApS har vi valgt at fokusere på de 3 mest solgte farver i Danmark, menlig hvid RAL9010, sort RAL9005 og antracit RAL7016 som lige nu føres i en flot mat strukturfarve som kaldes SG (Sand Grain). Men vi laver naturligvis porte i lige netop den farve og det design du ønsker.

I vores webshop kan man selv sammensætte DIY standard-porten i den bredde, højde og farve som man ønsker, ligesom man selv kan sammensætte portens tilbehørspakke som man har behov for. Det betyder ganske enkelt, at man ikke er tvunget til at tilpasse porthullet efter den størrelse som man finder hos Bauhaus, men derimod får 15 muligheder for at finde en port som passer bedst muligt til ens porthul.

Hos Bauhans er der som nævnt fokus på profit, hvorfor et yderst vigtigt element - garageport automatikken - er en kinesisk produceret automatik i en kvalitet som professionelle portfirmaer ikke tilbyder.

Flexiporte ApS tilbyder 2 professionelle løsninger, hvoraf den ene automatik er vores Motorline Pro EVO60 med en lækker FALK håndsender, og den anden er Roger Technology MOX1000 med den flotte 2-kanals E80 fjernbetjening.

Vi tilbyder naturligvis enhver form for slid- og reservedele til porten, ligesom vi tilbyder Danmarks største udvalg af tilbehør og gadgets til automatiske døre og porte.

Inden for tilbehør, kan vi bl.a. nævne følgende fokusprodukter:

  • Fingeraftrykslæser
  • Kortlæser med nøglekort eller nøglebrikker
  • Trådløst kodetastatur
  • App styring til telefon og smartwatch

Kontakt os gerne på tel. (+45) 70 204 208 for nærmere information