Officiel dansk Motorline Pro distributør

Motorline Pro producerer automatik og motorer til porte og låger og brandet er ejeg af Electrocelos SA der har sit hovedsæde og produktion i Portugal ca. 30 km. nord for Porto.

Motorline Pro portautomatik forhandles i mere end 50 lande gennem et professionelt netværk af distributører. Herunder Nordisk Dørautomatik ApS / Flexiporte ApS som står bag mærket i Danmark og leverer til ca. 20 forhandlere og installationsvirksomheder fordelt over Danmark og Sverige.

​Motorline Pro har fokus på høj europæisk kvalitet og en stærk designprofil. Alle deres automatikenheder leveres i sort eller matsort design som står godt til de farveprofiler der går igen i det moderne og klassiske byggeri.

 

Bestilt Motorline Pro lågeautomatik i vores webshop

 

​Gennem mere end 30 års udvikling, har Motorline Pro begrænset sit udvalg til at dække lige netop dét som det kvalitetsbevidste marked forespørger, men har samtidig opnået mulighed for at tilbyde konkurrencedygtige priser ved en optimeret produktion og et stærkt forhandlernetværk.

​Motorline producerer automatik til industriporte, garageporte, døre, bomanlæg, pullerter og en lang række markiser og facade rullegardiner og anden form for solafskærmning.

 

Bestil Motorline Pro automatik til skydeporte og garageporte i vores webshop

 

Officiel Distributør