Motorline Pro Portautomatik & Tilbehør

Portautomatik til garageporte, industriporte og skydeporte fra Europæiske Motorline Pro er motorer og styringer i høj kvalitet og flot design. Flexiporte ApS er den officielle distributør af Motorline Pro produter i Danmark.

I samarbejde med vores moderselskab Nordisk Dørautomatik ApS (hjemmeside) tilbyder vi det komplette udvalg af Motorline Pro produkter og fuld support inden for vejledning og installation.

preload spinner

Motorline Pro et en af Europas førende producenter af automatik til porte, låger og døre. I hjertet af Portugal ligger Motorline's europæiske hovedkontor, og siden 2015 har Flexiporte ApS / Nordisk Dørautomatik ApS været den officielle distributør.

Særligt den stærke garageport automatik Rosso EVO er i høj kurs i Motorline's produktsortiment. Portautomatik som JAG400 og JAG600 udmærker sig med høj ydeevne på 2800N kombineret med et lækkert design.

Motorline Pro udvikler konstant nye produkter inden for såvel automatik som hjemme elektronik og smart home udstyr. Deres udvikling af smarte løsninger er konstant stigende.

 

App-styringer, GSM-moduler og anden ny elektronik, er nu et hverdagsprodukt for os alle.

De seneste år, har Smart Home tilbehør været et stort fokusområde for Motorline Pro, og stort set hver måned, kommer der nye og spændende produkter på markedet, som Motorline Pro har sat sit præg på.

Motorline Pro er et af de hurtigst voksende brands inden for automatik til garageporte, industriporte, smedejernslåger og skydeporte. Deres konstante fokus på høj kvalitet og flot design, har sikret dem en fremgang i markedet, som vi i Danmark høster godt af.