Fjernbetjeninger & Modtagere

Fjernbetjeninger & Modtagere

Flexiporte ApS arbejder sammen med en lang række producenter af fjernbetjeninger og modtagere. Har vi ikke den originale fjernbetjening du søger, kan vi hjælpe med en alternativ løsning, der dækker dit behov.

 

Er du på udkig efter en helt bestemt fjernbetjening, eller ønsker du en bestemt udfordring løst, hvor enten en håndsender, et kodetastatur eller et vægtryk kan være relevant, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har næsten en løsning til alle udfordringer.

 

preload spinner

Fjernbetjeninger & Modtagere

Hos Flexiporte ApS finder du et bredt udvalg i fjernbetjeninger og modtagere til garageporte, industriporte, smedejernslåger og bomanlæg.

Fjernbetjeninger består af 3 forskellige kategorier der er inddelt i henholdsvis håndsendere, tryk til vægmontage og kodetastaturer.

Alle 3 typer er er en fjernbetjening der sender et trådløst signal på enten 433,92 Mhz eller 868 Mhz og i den modsatte ende, er der en modtager som modtager signalet og omdanner det til et impuls, der åbner eller lukker porten.

En modtager kan enten være fast monteret eller indbygget i motorens styring, men kan også være en løs enhed, der kan benyttes på tværs af alle producenter af automatik.

Fast eller rullende kode

En fjernbetjening kan enten sende et kodet signal, hvor man har defineret signalet på forhånd (fast kode) eller benytte det man kalder rullende kode, der er et mere sikkert kodesignal og som kræver at sender og modtager altid bliver parret med hinanden, inden modtageren kan modtage signalet fra senderen.

Hos Flexiporte ApS finder du både sendere med fast og rullende kode, ligesom vi fører fjernbetjeninger med 433,92 og 868 Mhz.

433,92 Mhz er den mest udbredte frekvenstype som branchen har benyttet i en lang årerække. Derfor er sendere og modtagere på denne frekvens også billigere end typer med 868 Mhz.

Man vil til gengæld opleve, at 868 Mhz er mere responsive i den daglige brug.