Reserve- og sliddele til ledhejseporte

Flexiporte ApS er leverandør til det danske portfolk og fører alle kendte former for reservedele og tilbehør til alle former for ledhejseporte, låger og skydeporte. Mangler du en leverandør af reservedele til porte og låger, kontakt os og få et uforpligtende tilbud på de reservedele du mangler. Vi har normalt dag-til-dag leverancer af de mest brugte reservedele. Kontakt os for et komplet reservedelskatalog.


Tophængsler

Hængsler & beslag

Bundhængsler

Kabelbruds sikringer

Portruller

Wirebruds sikringer

Lejeplader

Akselkoblinger

Massive & røraksler

Torsionsfjedre

Trækfjedre

Portwire i flere størrelser

Stopfjedre

Skruer & fastgørelse

Sidetætninger & bundgummi

Låse

Lysbånd & alupaneler

Vinduer

 

 


Om Flexiporte ApS

Flexiporte er en del af automatik huset, Nordisk Dørautomatik ApS, der har hovedkontor centralt beliggende i Odense SØ. Vi har samlet mere end 40 års erfaring med automatiske døre og porte, herunder ledhejseporte såsom garageporte og industriporte.

Flexiporte ApS leverer garage- og industriporte til det danske portfolk og vi er lagerførende med en lang række reservedele til alle former for porte og låger. Herunder er vi altid lagerførende med mere end 50 forskellige typer automatik til porte og låger. Med daglige leveringer med Danske Fragtmænd, GLS og InterFjord, sikre vi dig dine reservedele inden for kort tid efter bestilling.

 

Kontakt vores salgsteam på tel. (+45) 70 204 208

Hos Flexiporte ApS handler håndværkere med håndværkere. Bortset fra vores bogholder, har alle vores ansatte mange års erfaring med montage, reparation og vedligeholdelse af både automatiske døre samt ledhejseporte af alle typer og størrelser. Med andre ord - Vi har set og hørt det meste.

Vi arbejder med en lang række af Europas førende producenter af automatik, porte og reservedele og har derfor et bagland med et meget stort og bredt knowhow inden for alle former for ledhejseporte. De dele vi ikke har på hylderne, skaffer vi gerne, såfremt det er muligt - ellers finder vi i fællesskab en løsning til jeres kunde.