Officiel dansk DoorHan distributør

Flexiporte ApS er den officielle danske distributør af ledhejseporte fra DoorHan's nye højteknologiske fabrik i det nordvestlige Tjekkiet. Fabrikken i Tjekkiet producerer årligt 25.000 garageporte og industriporte og forsyner en lang række vesteuropæiske lande, herunder Danmark, Norge og Sverige.

 

Portpaneler

DoorHan har udviklet nogle af markedets bedste portpaneler med brudt kuldebro og er i en konstant udvikling for at øge effektiviteten hvad angår klima- og miljø optimering.

Fra fabrikkens mere end 100 meter lange produktionslinje til fremstilling af paneler, fremstilles der hver dag paneler til ledhejseporte i hele Europa. Panelerne sendes enten videre til fabrikkens mange panelkunder med egen produktion, eller bearbejdes lokalt til færdige porte, der sendes videre til bl.a. Danmark.

 

Tæt samarbejde

I et tæt samarbejde med de europæiske distributører, har fabrikken konstant fokus på kundernes behov for nytænkning og sammen, holder vi konstant et vågent øje med markedet for ledhejseporte, så vi altid kan leverer de bedste produkter kombineret med en konkurrencedygtig pris.

Flexiporte ApS markedsfører både produkter under DoorHan's brand, og har med tilsætning af dansk tankegang, valgt at markedsføre en række portprodukter under navnet Flexiline.

Til vores danske forhandlere, tilbyder vi endvidere, at man kan benytte vores CE-mærkning til markedsføring af produkter under eget "private lable".

 

Officiel Distributør

 

DoorHan fabrikken i Tjekkiet
 
Panelproduktionen

 

 
Stål til paneler