Garageporte på standardmål (Gylden Eg)

RSD01-DIY garageporten

Porten til "gør-det-selv" manden som ønsker at spare på omkostningerne, ved at samle lidt flere dele selv, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Porten er kaldet IKEA-porten, da tanken er baseret på "alt-i-en-box" komceptet kombineret med en udførlig step-by-step manual kombineret med en udførlig YouTube video.

Med denne port, får man samme høje kvalitet som vores øvrige porte, men til en pris, hvor alle kan være med.

Porten leveres med en højkvalitets motor fra Motorline Pro samt den smarte FALK fjernbetjening.

 

Kvalitetsstemplet

  • 125 mm overhøjde
  • 40 mm højisolerede paneler
  • Brudt kuldebro
  • Galvaniserede sliddele og paneler
  • Kvalitetsruller
  • Integreret bundgummi
  • Motorline Pro automatik og fjernbetjening
  • Konkurrencedygtige priser

preload spinner


Hvorfor er denne port billig...?
Denne garageport er tiltænkt gør-det-selv-manden der vil spare nogle penge, ved at samle og monterer porten selv. Porten er i samme høje kvalitet som den almindelige RSD01 garageport, men gør-det-selv-montøren skal selv samle flere dele selv, og har endvidere mulighed for selv at tilpasse garageportens højde og bredde. Skal denne ledhejseport tilpasses i højden, anbefaler vi, at du drøfter muligheden med os eller en anden portkyndig person.
RSD01-DIY garageporten er opbygget med samme fjedre- og skinnesystem som vores almindelige RSD01 garageport, med den lave overhøjde på kun 125 mm, hvilket er din garanti for et produkt af absolut højeste kvalitet.
 
Idéen bag DIY (Do It Yourself)
Mange vil gerne spare penge ved at gøre-det-selv - en trend der er blevet mere og mere udbredt gennem de sidste mange år. Dette vil vi gerne understøtte, og med RSD01-DIY porten, giver vi gør-det-selv-manden mulighed for selv at samle og montere denne unikke garageport, der kombinere den professionelle ledhejseport med lav pris. 
 
YouTube video
Vi leverer en udførlig montagevejledning i papirformat samt en online YouTube video der guider dig igennem hele processen.