Specialporte klar på lager

Flexiporte ApS fremstiller alle former for porte på specialmål og design. Nogle gange bliver der produceret flere porte end vi har solgt, og andre gange afstår en kunde fra af afhente en port, som er produceret på mål til kunden.

Her på siden, tilbyder vi specialfremstillede porte, som allerede er fremstillet og står klar til afhentning eller afsendelse fra vores lager i Odense.

Vi sælger ikke brugte porte, eller porte som allerede har været monteret hos kunden. På vores hjemmeside findes udelukkende nye og ubrugte porte som vi leverer med samme garanti, som hvis du selv havde designet porten.

Er du på udkig efter en ny port, men gerne vil spare nogle penge, hvis du selv tilpasser porthullet efter portens størrelse, så er her muligheden.

preload spinner

Flexiporte ApS fremstiller hvert år mellem 500 og 1000 nye porte som vi leverer til slutkunder eller forhandlere over hele Danmark. Vores porte leveres med 10 års garanti på portens paneler og skinner, samt 3 års garanti på automatik eller elhejs. Der er mellem 2 og 7 ugers produktionstid på fremstilling af en ny garageport eller industriport, såfremt den skal designes efter et unikt ønske. I den forbindelse kan det være en god idé at være ude i god tid, når den nye port skal sættes i produktion. Kontakt os gerne i dag, så vi kan designe og beregne din nye port.

Søger du en ny ledhejseport, kan du her på vores hjemmeside finde et bredt udvalg af standard garageporte, eller specialfremstillede garageporte og industriporte, som har det til fælles, at de er klar til levering inden for ganske få dage. Mangler du en garageport eller industriport i en speciel farve, et unikt design eller på lige nøjagtigt den størrelse som passer til din garage eller værksted, så kontakt gerne vores salgstema på tel. 70 204 208 eller send os en mail. Så laver vi et tilbud til dig på din nye port.