Locinox hardware til låger

Dansk distributør

Flexiporte ApS er er distributør af Locinox hardware til brug for fremstiling af porte og låger. Locinox producerer hardware i høj kvalitet designet til udendørs brug og er lavet af enestående kvalitetskomponenter. Hvert produkt er blevet grundigt underlagt bevægelsestest på mindst 500.000 bevægelser før lancering - nogle blev endda testet over 1.000.000 bevægelser. Alt dette for at kunne love deres berømte kvalitet.

3 års garanti

Da alle Locinox produkter er testet til mindst 500.000 cyklusser (i nogle tilfælde endda 1.000.000 cyklusser), er du 100% sikker på, at dit produkt vil fungere i meget meget lang tid. Locinox leverer gode montagemanualer og små fine installationsvideoer der med garanti guider dig gennem en sikker installation. Locinox har målsætning om at være en langsigtet leverandør, og det forpligter på både kvalitet og service.


LÅSEKASSER & TILBEHØR


Locinox FORTYLOCK

Til indbygning i 40x40 mm rør

Locinox SFKI

Anslag og slutblik for FORTYLOCK

Locinox 3006J-H

Håndtag

Locinox 3012-46-STD

46 mm cylinder m. 3 nøgler


 SKUDSRIGLER & TILBEHØR


Locinox VSA

Universal skudsrigle fås i 6 forskellige farver

Locinox SABO

Universal portstop med huller til skudsrigle

Locinox KEYDROP

Låsbar skudsrigle fås i 6 forskellige farver

Locinox ELECTRADROP

Elektrisk skudsrigle fås i 2 forskellige farver


Om Flexiporte ApS

Flexiporte er en del af automatik huset, Nordisk Dørautomatik ApS, der har hovedkontor centralt beliggende i Odense SØ. Vi har samlet mere end 40 års erfaring med automatiske døre og porte, herunder ledhejseporte såsom garageporte og industriporte.

Flexiporte ApS leverer garage- og industriporte til det danske portfolk og vi er lagerførende med en lang række reservedele til alle former for porte og låger. Herunder er vi altid lagerførende med mere end 50 forskellige typer automatik til porte og låger. Med daglige leveringer med Danske Fragtmænd, GLS og InterFjord, sikre vi dig dine reservedele inden for kort tid efter bestilling.

Locinox

Som disributør af tilbehør til porte og låger fra Locinox, har Flexiporte ApS udvidet vores i forvejen brede sortiment til producenter af porte og låger. Locinox producerer et bredt udvalg af tekniske løsninger såsom hængsler, beslag og låsekasser.

 

Kontakt vores salgsteam på tel. (+45) 70 204 208

Hos Flexiporte ApS handler håndværkere med håndværkere. Bortset fra vores bogholder, har alle vores ansatte mange års erfaring med montage, reparation og vedligeholdelse af både automatiske døre samt ledhejseporte af alle typer og størrelser. Med andre ord - Vi har set og hørt det meste.

Vi arbejder med en lang række af Europas førende producenter af automatik, porte og reservedele og har derfor et bagland med et meget stort og bredt knowhow inden for alle former for ledhejseporte. De dele vi ikke har på hylderne, skaffer vi gerne, såfremt det er muligt - ellers finder vi i fællesskab en løsning til jeres kunde.

Er du producent af porte eller låger, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper med komplet udvalg af såvel hardware som portautomatik og alt andet teknikst udstyr du får brug for. Vi har gennem mange år opbygget et tæt samarbejde med producenterne og hjælper gerne med tegninger og anden teknisk rådgivning.