Flexiporte ApS - Garageporte og Industriporte på Fyn

Hvem er vi

Flexiporte ApS er en del af Nordisk Dørautomatik ApS som har hovedkontor centralt placeret på Fyn, i Odense, tæt ved motorvej og ringvej. Vi har mere end 20 års erfaring med ledhejseporte og automatikløsninger dertil, og har siden 2009 arbejdet med automatik til døre, skydeporte og smedejernslåger.

Flexiporte ApS er sammen med Nordisk Dørautomatik ApS distributør for en lang række internationale producenter inden for automatik til døre, porte og låger og leverer samtidig en bred vifte af højkvalitets ledhejseporte (garageporte og industriporte), hurtigporte og solafskærmning til private og industri. Herunder markiser, facade rullegardiner m.v.

På adressen i Odense, har vores kunder mulighed for at besøge vores showroom, hvor de kan se en lang række portløsninger, og aktivt kan deltage i designet af deres nye ledhejseport.

 

Kontaktinformation

Flexiporte ApS

Cikorievej 80

5220 Odense SØ

Danmark

Tel. (+45) 70 204 208

Mail. kontakt@flexiporte.dk

 

Telefonen er åben:

Mandag 8:00 - 15:00

Tirsdag 8:00 - 15:00

Onsdag 8:00 - 15:00

Torsdag 8:00 - 14:00

Fredag 8:00 - 13:00

Weekend og helligdage lukket

 

Showroom åben efter aftale

 


Flexiporte ApS leverer dagligt porte, automatikløsninger og markiser til en lang række forhandlere i Danmark, samt nogle få i Sverige og Norge. Vores forhandlernetværk består primært af tømrermestre, entreprenører, portfirmaer, smedejernsproducenter og elektronikvirksomheder.

Vi tilbyder enhver form for reservedele til porte, låger og automatikdør og vores reservedelslager placeret centralt i Danmark, sender hver dag varer til vores netværk. Mangler du en leverandør af ledhejseporte, lågeatutomatik eller reservedele og tilbehør, kontakt os gerne for en uforpligtende snak.