Roger Tech. Bomanlæg & Tilbehør

Italienske Roger Technology producerer nogle af markedets bedste motorer til porte og låger. Med deres unikke og patenterede 36V digital brushless motor får man både en utrolig stærk automatik og en lavenergi løsning der er produceret til konstant brug og et utal af daglige åbninger.

Deres patenterede digitale 36V motor er en unik motortype, hvor selve motoren udgør en yderst præcis encoder, der konstant overvåger motorens bevægelser, strøm- og kræftforbrug samt placering under bevægelsen.

Roger Technology er tiltænkt det professionelle installatørmarked, hvor kun det bedste er godt nok. Ingen brug af plastik og nylon i motor og gear, som i dag kendetegner de fleste producenter.

Roger Technology udvikler og producerer selv alle komponenter til deres automatik på deres moderne fabrik i Norditalien, hvilket er unikt i et marked, hvor hovedpartne af de vitale komponenter som motor, gear m.v. produceres i Tyrkiet og Kina.

preload spinner

Leje af bomanlæg til midlertidige byggepladser, markedspladser og lign. er blevet et stigende behov, som også Flexiporte ApS har taget til sig. Vi tilbyder enhver form for korttids- og langtidsleje af bomsystemer til byggepladser, markedspladser, boligforeninger og sportsforeninger. Vi til byder bom med indbygget LED-lys såfremt der er behov for ekstra opmærksomhed i de mørke timer.

Med et bomanlæg fra Roger Technology, får man et pålideligt bomsystem, der dækker alle behov. Der findes både standard- og high speed modeller og bom arme fra 1 meter og op til 8 meter. Med et unikt “break-out-system” kan bommen let sættes på plads, såfremt bommen er blevet påkørt. Kontakt os gerne på tel. 70 204 208 for tilbud på korttids- eller langtidsleje af bomsystemer.