RSD01 Garageporte

RSD01 Garageport

RSD02 Garageporte

RSD02 Garageporte

ISD02 Industriporte

ISD02 Industriporte


3 serier af porte

Flexiporte ApS fører et bredt udvalg af ledhejseporte. Vi tilbyder alle former for garageporte og industriporte og fra vores hyper moderne portfabrik i det nordvestlige Tjekkiet, har vi kort produktions- og leveringstid på alle former for porte.

Med RSD01 garageporten får man en alsidig garageport på bredder fra 1800 mm og helt op til 3500 mm kombineret med en lav indbygningshøjde på helt ned til 85 mm. Porten leveres med stærke dobbelte trækfjedre monteret i siden.

RSD02 garageporten er det foretrukne valg til den brede port. Den produceres op til 6000 mm i bredden og indbygningshøjden holdes på et minimalt niveau. RSD02 garageporten laves med overhøjder fra 150-350 mm.

ISD02 er vores industriporte der produceres i størrelser op til 8 meter i bredden og 6,1 meter i højden. Kombinerer man porten med gennemgangsdør og lysbånd eller vinduer, får man en unik og flot ledhejseport.

 

Stort udvalg af porte

Fra denne side kan du vælge den ønskede portmodel, og læse mere om de forskellige typer af ledhejseporte og de fordele, hver serie har. Vi garanterer, at du får en af markedets mest alsidige udvalg inden for såvel garageporte som industriporte.

 

Uanset om du er på udkig efter en billig garageport til gør-det-selv montage eller en eksklussiv træ garageport eller en 8 meter bred industriport, tilbyder Flexiporte ApS alt hvad du behøver.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål til garage- eller indutriporte, er du altid velkommen til at kontakte vores salgsteam på tel. (+45) 70 204 208 eller du kan sende os en mail på kontakt@flexiporte.dk