Store rulleporte med industri el-hejs benyttes ofte til parkeringskældre med begrænset lofthøjde og høj trafikmængde. Denne type rulleport, kan produceres op til 6400 mm i bredden og 5100 mm i højden. Der benyttes primært GFA el-hejs med TS971 styring til denne porttype.

 

Specifikationer:

  • Maks. bredde: 6400 mm
  • Maks. højde: 5100 mm
  • Panelhøjde: 77 mm
  • Paneltykkelse: 18 mm
  • Paneler: Isolerede

 

Den isolerede rulleport er produceret i Sverige og leveres i absolut højeste kvalitet. Rulleporten fra Polfendo er produceret til høje trafikmængder, og er opbygget med GFA elhejs.

Med ca. 18 mm isolering i vores aluminiums paneler, opnår man en fornuftig isolering som kan holde kulden ude eller varmen inde i de kolde perioder på året.

De isolerede paneler giver rulleporten et flot og æstetisk udseende så portens udtryk matcher både den moderne og den klassiske bygning.

 

Rulleporte fra Polfendo kan efter behov leveres med en praktisk vindafstivning til lokationer, hvor vinden overstiger visse vindstyrker.

En vindafstivning er en fleksibel anordning, der monteres på rulleportens indvendige side, og bevæger sig op og ned sammen med porten, når den åbnes og lukkes.

Denne form for vindafstivning er unik for vores rulleporte, og giver rulleporten den styrke der er nødvendig i selv de mest udsatte områder, hvor vindstyrken når et meget højt niveau.

 

 

Der gås ikke på kompromis med kraft, ydelse og kvalitet når rulleporten skal forsynes med elhejs. Der benyttes altid det stærke elhels fra tyske GFA, som forsynes med deres TS970 eller TS971 styring som har alle de moderne funktioner som man kan ønske sig til et elhejs.