Design din egen ledhejseporte

Hos Flexiporte ApS finder du en lang række klassiske paneldesigns der kan bruges til alle vores ledhejseporte. Herved får du mulighed for at få designet lige netop den garageport eller industriport du drømmer om.

Med hele 4 forskellige panelhøjder kombineret med 6 forskellige mønstre og mere end 10 forskellige overflade strukturer, har du mulighed for at designe en port der er helt unik og ikke bare den samme garageport som naboen.

Besøger du vores showroom i Odense, vil du få mulighed for at få en smagsprøve på, hvad du vi kan lave til dig.

 


 

Panel mønster

Paneler er ikke bare paneler. 6 forskellige mønstre kan kombineres med et utal af farver og strukturer.

Mønsteret i panelet, er det første man lægger mærke til, når man betragter porten på afstend, og er derfor det vigtigste du skal beslutte når porten skal designes.

M-Line
D-Line
S-Line
W-Line
V-Line
Casetta (fyldning)

Panel struktur

Når mønstret er valg, skal du beslutte, hvilken struktur overfladen på dit portpanel skal have. Hvor Woodgrain og Smooth er de mest udprægede strukturer til garageporte, er Stucco den hyppigste overfladestruktur på industriporte. Men valget er helt dit, så du får lige netop den ledhejseport du drømmer om.

 

Woodgrain
Stucco
Smooth (glat)
Gylden eg
Mørk eg
Winchester

 


Panel opbygning

Vores paneler er opbygget af en 40 mm højisoleret skumkerne omgivet af 2 stærke lag galvaniseret stål, der efterfølgende er pulverlakeret.

Vores paneler er sikret mod kuldebro, så yderste og inderste plade ikke er i berøring med hinanden.

Takket være vores 4 forskellige panelhøjder, kan vi næsten altid garantere dig, at vi ikke skærer i bundpanelet. Det giver dig den fordel, at vi kan monterer portens bundgummi indvendig i porten, så du slipper for de fugtproblemer en U-skinne i bunden vil give dig. Øverst tætner vi vores porte ned en praktisk toptætning.

 

Integreret bundgummi
Toptætning
Brudt kuldebro

 

 

 


Vinduer

Vi tilbyder en lang række vinduer i forskellige størrelser og farver. I kombination med de forskellige overfladestrukturer og  mønstre, kan man designe en ledhejseport, der er helt unik. Har man brug for mere lysindfald end vinduet kan give, kan man kombinere de skummede portpaneler med en aluminiumsramme med termoruder i akryl (lysbånd).

Lysbånd leveres som standard i lys grå RAL9006 men kan bestilles i alle kendte RAL-farver.

 

Lysbånd
Vindue med hvid ramme

 

Vindue med brun ramme

 

Lavt industri vindue

 

Standard industri vindue

 

 


Panelfarver

 

 

Sort RAL9005

Mat antrasit RAL7016

(standardfarve)

Lys grå RAL9006

Brun RAL8014

(standardfarve)

Hvid RAL9010

(standardfarve)

Hvid RAL9016
Blå RAL5005 Grøn RAL6009 Rød RAL3000

Opmåling til garage- og industriporte

Ønsker du selv at opmåle din kommende garageport, kan du med fordel benytte vores opmålingsskema som du finder på denne side: KLIK HER

Bemærk: Målene C, D og E er lige så vigtige som A og B

Kontakt os

Der er en række vigtige faktorer som der skal tages højde for, når man måler op til en ny garageport eller industriport. Det kan være svært at overskue, hvilke mål der har betydning for valget af fjedre, skinner eller andre detaljer.

Kontakt os gerne på tel. (+45) 70 204 208 eller på mail. kontakt@flexiporte.dk for råd og vejledning.