3 typer automatik til porte

En port er ikke bare en port, og derfor findes der forskellige typer motorer og automatik, der hver i sær adskiller og tilegner sig til lige netop den type port, som motoren skal monteres på.

Vi opdeler automatikken i 3 kategorier; Automatik til garageporte (stangåbner), Automatik til industriporte (aksel automatik) og Automatik til låger (smedejernslåger, havelåger og skydeporte)

Hver type automatik fås endvidere i en lang række forskellige typer og udformninger og igen i mange prisklasser baseret på funktion, styrke og kvalitet.

Sammen med det store udvalg af automatik til porte, leverer vi alt inden for tilbehør, såsom fjernbetjeninger, app-løsninger, GSM-moduler m.fl.

Bredt udvalg

Som en del af automatik-firmaet, Nordisk Dørautomatik ApS, er Flexiporte garant for et bredt udvalg og vi har normalt mere end 50 forskellige typer automatik på lager til porte og låger. Med andre ord, finder du hos os alt inden for automatik til garageporte, industriporte og smedejernslåger.

Vi repræsenterer en række producenter såsom Motorline Pro, Roger Technology, Erreka, GFA, LiftMaster m.fl.

Kontakt os

Har du spørgsmål til garage- eller indutriporte, er du altid velkommen til at kontakte vores salgsteam på tel. (+45) 70 204 208 eller du kan sende os en mail på kontakt@flexiporte.dk