Rampe- og Sluse teknik fra en af Europas førende producenter, DoorHan som producerer slusehuse og vægmonterede sluser i absolut højeste kvalitet. Som officiel distribtør af DoorHan, fører Flexiporte ApS et bredt udvalg af ramper og sluser produceret i Tjekkiet, som har en lang tradition for solidt håndværk inden for stålindustrien.

Vi leverer alle kendte former for slusesystemer fra færdige slusehuse, klar til ilægning af en rampe, til vægmonterede sluser med enten faste eller bløde sider, og modeller med flapper eller oppustelige slutningslæber. Kontakt gerne vores salgsteam på tel. 70 204 208 for nærmere information omkring vore slusesystemer.


Sluse med flapsider og top er en af de mest benyttede installationer. Siderne er fleksible, så de bøjer af, ved påkørsel af en lastbil eller andet køretøj.  Denne form for sluseløsning er let at installere på alle plane overflader. Systemet leveres med fjedresystem til at holde siderne spændte og med skruer til montage på de fleste overflader.

 

Dimensioner:

  • Udvendig bredde: 3000, 3200 og 3400 mm
  • Udvendig højde: 3000, 3200, 3400 og 4400 mm

 

Praktisk drænsystem mod regn


Sluse med faste sider mod væg og oppustelige tætningssider og top som sikre at slusen slutter tæt om flere forskellige størrelser af køretøjer.

De faste sider og taget er udført i faste sandwich paneler som er kendt fra ledhejseporte.

 

Dimensioner:

  • Udvendig bredde: 3410 og 3610 mm
  • Udvendig højde: 3300, 3800 og 4900 mm

 

Praktisk drænsystem mod regn

 

 


Med et komplet slusehus, er der mulighed for at montere et færdigt slusehus uden på den færdige betonvæg. Slusehuset består af 3 elementer. Det komplette slusehus, et sluselæbe system som slutter tæt omkring lastbilen, samt en ramle som f.eks. en hydraulisk læsserampe, som er tilpasset slusehuset.

Et færdigt slusehus er relativt let at montere på stedet og leveres direkte med lastbil hos slutkunden. Slusehuset leveres med enten 2 eller 4 ben. Modellen med 4 ben er reelt helt fritstående, imens den 2-benede løsning, er tiltænkt fastgørelse på væggen, og støtte på de foreste ben.Flexiporte ApS er den danske distributør af en lang række løsninger inden for garage- og industriporte. Herunder alle kendte produkter fra Tjekkiske DoorHan, der producerer nogle af markedets bedste rampe- og slusesystemer.

Leveringstiden er kort og kvaliteten er høj, hvilket sikrer kunden de bedst tænkelige betingelser, når man vælger en sluse eller komplet slusehus fra DoorHan. Kontakt os gerne på tel. 70 204 208 for nærmere information om vores slusesystemer.