Motorline Pro Bomanlæg & Tilbehør

Bomsystemer fra Motorline Pro - et alsidigt sortiment af såvel sikringselementer som adgangskontrol. Motorline Pro fremstiller en række produkter til perimetersikring. Herunder bomanlæg, pullerter og kædesystemer. Flexiporte ApS tilbyder alle former for perimetersikring fra portugisiske Motorline Pro, som er en af Europas førende producenter af automatiske løsninger inden for adgangskontrol til kørende og gående trafik. Kontakt os gerne på tel. 70 204 208 for rådgivning og vejledning.

Bomsystemer benyttes til en lang række adgangskontrolopgaver, såsom parkeringshuse, byggepladser, sportspladser og festivalsområder. Pullerter benyttes ofte til sikring af parkeringspladser, gågadeområder og foran butikker eller andre områder, man ønsker at afskærme for uønsket kørsel med biler. Kædesystemer er mere sjældent, men benyttes ofte til indkørslen til campingpladser, private parkeringspladser og steder, hvor man ikke kan grave dybt i jorden, som er nødvendigt, når der skal etableres en pullert.

preload spinner

Leje af bomanlæg til midlertidige byggepladser, markedspladser og lign. er blevet et stigende behov, som også Flexiporte ApS har taget til sig. Vi tilbyder enhver form for korttids- og langtidsleje af bomsystemer til byggepladser, markedspladser, boligforeninger og sportsforeninger. Vi til byder bom med indbygget LED-lys såfremt der er behov for ekstra opmærksomhed i de mørke timer.

Med et bomanlæg fra Motorline Pro, får man et pålideligt bomsystem, der dækker alle behov. Der findes både standard- og specialmodeller og bom arme fra 1 meter og op til 8 meter. Med et unikt “folde-system” kan bommen let monteres steder med lav lofthøjde, såsom parkeringshuse. Kontakt os gerne på tel. 70 204 208 for tilbud på korttids- eller langtidsleje af bomsystemer.