Fyns største portcenter

Flexiporte ApS, en del af Nordisk Dørautomatik ApS, er Fyns største portcenter med alt inden for garageporte, industriporte, hurtigporte, skydeporte, bomanlæg og reservedele.

Fyn byder på et bredt udvalg inden for porte, og hos Flexiporte ApS tilbyder vi dig det store udvalg i både garageporte og industriporte, ligesom alt andet inden for porte er muligt.

I vores showroom i Odense, hjælper vi dig igennem valget af den rette garageport, ligesom vores erfarne serviceteknikere yder en professionel service, når porten skal have sit lovpligtige eftersyn, vedligeholdes eller repareres efter en påkørsel.

Vi har alt samlet under ét tag og handler direkte med de europæiske fabrikker uden fordyrende mellemled. Derfor kan vi med stolthed sige, at vi tilbyder alt i porte på Fyn.

 

Garageporte på Fyn

Når du skal bestille en ny garageport på Fyn, kan vores salgsteam eller serviceteknikere hjælpe dig med valget af den rette løsning. Uanset om din garageport skal udskiftes helt, eller blot have nye reservedele, kan vi hjælpe dig trygt igennem hele processen.

I vores showroom i Odense, kan vi fremvise forskellige former for portpaneler, farve og designs, ligesom vi sammen med vores kunder fra Fyn, får skrædersyet en flot løsning på den nye garageport.

Vores showroom i Odense er let at finde. Via den fynske motorvej, kører man blot mod Odense, hvor man fra ved afkørslen ved Nyborgvej har få hundrede meter til fyns største udvalg inden for garageporte og industriporte.

 

Industriporte på Fyn

Flexiporte ApS leverer alle former for industriporte, hurtigporte og brandporte til det Fynske erhvervsliv.

Vores serviceteknikere bistår gerne med det lovpligtige årlige eftersyn eller den løbende vedligehold af indistriporten. Hvis uheldet er ude, har vi kort responstid til de fynske kunder og med den centrale placering på Fyn tæt ved motorvejen, er vi hurtigt ude hos kunden, så porten igen kan åben og lukke så forretningen ikke står stille sammen med porten.

 

Vigtigheden af den lokale portmand på Fyn

Når du køber en ny garageport på Fyn, er det vigtigt at benytte den lokale portmand. Det skyldes mange faktorer, men mest af alt, giver det dig som kunde, den bedste service. Både før, under og efter købet.

Vi høre ofte fra vores kunder, at de har fået tilbud fra portfirmaer, som enten aldrig er vendt tilbage med svar på krævende spørgsmål eller som ikke tilbyder opmåling i forbindelse med købet af den nye garageport på Fyn. Det faktum, at der er for langt mellem kunden på Fyn og portmanden fra andre steder i Danmark bevirker, at der ikke er tid eller overskud i budgettet til det vigtige besøg hos kunden.

Når du vælger Flexiporte ApS som er placeret centralt på Fyn, får du mulighed for at vælge ydelser såsom besøg i vores showroom i Odense, opmåling lokalt på stedet hvor porten skal monteres eller et kontrolbesøg efter at porten har været monteret i en periode.

 

Justeringer af porten efter købet

Når du bestiller en ny garageport, vil der altid være risiko for, at dele af bygningens konstruktion "arbejder" i kulde, varme, fugt og tørke. Dette faktum betyder, at der ofte vil være behov for at den helt nye garageport skal justeres 6-12 måneder efter købet.

Dette skyldes ikke at porten er dårlig, eller at montøren har foretaget fejl i forbindelse med montage af din nye garageport på Fyn. Det skyldes blot, at mange af de byggemanterialer vi benytter i Danmark, er organiske materialer såsom træ og stål.

Disse materialer "arbejder" når vejrforholden ændre sig, men desværre ikke altid arbejder de i samme retning som stålet som garageporten er udført i.

Benytter du en portmand fra Fyn, sikrer du at portemanden let og hurtigt kan komme og afhjælpe selv små justeringer af port eller automatik inden for garanti- eller reklamationsrets perioden.

Vi hører desværre tit fra kunder der har købt en port hos en garageport leverandør uden for Fyn, at kunden har svært ved at få portmanden i tale, når først uheldet er ude. Dette skyldes at der er for langt mellem kunden på Fyn og det område, hvor portmanden har sin normale forretning og tilstedeværelse.

Derfor er det yderst vigtigt at du som kunde ALTID vælger at købe din nye garageport lokalt på Fyn.