Kodetastaturer & Nøglekontakter
Flexiporte ApS leverer en lang række kodetastaturer og nøglekontakter til brug for garageporte, industriporte, smedejernslåger, skydeporte og døre med automatik eller el-lås.
Hvert kodetastatur har forskelligt design, funktionalitet og kvalitet, ligesom flere kodetastaturer også læser RFID-kort.
Kodetastaturer fås med flere kanaler som giver mulighed for betjening af flere porte på samme kodetastatur. Det er en stor fordel når der f.eks. er 2 garageporte ved siden af hinanden som skal betjenes af samme tastatur.
Kodetastaturer fås som kablede løsninger, ligesom de fås i trådløse på enten 433,92 Mhz eller 868 Mhz.
Et kodetastatur er ikke bedre fordi det er trådløst eller kablet - det er blot forskellige teknologier, der hver i sær har forskellige fordele og ulemper.
Nøglekontakter leveres ofte med 1 eller 2 relæer til brug for rulleporte, gitre eller låger. Søger du et kodetastatur eller nøglekontakt der skal løse en bestemt udfordring, kontakt gerne vores salgsteam på tel. 70 204 208 for rådgivning.
Mere information om kodetastaturer
Et trådløs kodetastatur til garageporte er en bekvem og sikker måde at åbne og lukke en garageport på. Med denne avancerede teknologi behøver man ikke længere bekymre sig om at skulle bære rundt på en nøgle eller trykke på en fjernbetjening. Herunder giver vi et bud på, hvorfor man bør have et trådløst kodetastatur til sin garageport.
"Et trådløst kodetastatur til garageporten, er en smart enhed, der giver brugeren mulighed for nemt at styre sin garageport uden brug af en fysisk nøgle eller en traditionel fjernbetjening. Dette moderne system tilbyder bekvemmelighed, sikkerhed og enkelhed i én enhed.
Kodetastaturet fungerer ved at tildele en unik kode til hver bruger. Når man skal åbne garageporten, indtaster man blot den korrekte kode ved hjælp af tastaturet. Hver kode kan være personlig og kun kendt af den enkelte bruger eller kan deles mellem flere brugere, såsom familiemedlemmer eller naboer.
Fordelen ved et trådløst kodetastatur er, at man ikke behøver at have en fysisk nøgle med sig. Dette eliminerer risikoen for at miste nøglen eller glemme den et sted. Desuden behøver man ikke bekymre sig om at have en fjernbetjening med sig, der kan være besværlig at have med rundt.
Sikkerhed er en anden vigtig faktor ved det trådløse kodetastaturer til garageporten. Da hver bruger har sin unikke kode, er det svært for uvedkommende at få adgang til garagen. Dette giver ekstra tryghed og beskyttelse mod indbrud og uautoriseret adgang.
Installationen af et trådløst kodetastatur er normalt meget enkel. Det kræver typisk, at man tilslutter tastaturet til garageportens motor og styring og programmerer koderne i henhold til producentens instruktioner. Derefter er man klar til at tage tastaturet i brug.
Trådløse kodetastaturer til porte kommer i forskellige designs og funktioner. Nogle har baggrundsbelyste taster, der gør det nemt at bruge tastaturet, selv i mørke omgivelser. Andre kan være vandtætte eller vejrbestandige, så de kan modstå forskellige vejrforhold.
Samlet set er det trådløse kodetastaturer til garage- og industriporte en moderne og praktisk løsning til nem adgang til garagen, værkstedet eller bygningen. Med tastaturets bekvemmelighed, sikkerhed og enkle brugeroplevelse er det et populært valg for mange husejere.
Frekvenser til trådløse tastaturer
433,92 MHz og 868 MHz er to forskellige frekvenser, der ofte anvendes til fjernbetjeninger og trådløse kodetastaturer. Disse frekvenser bruges primært til trådløs kommunikation mellem fjernbetjeningen og den enhed, den styrer, såsom garageporte, industriporte, smedejernslåger eller helt andre tekniske installationer.
Den primære forskel mellem 433,92 MHz og 868 MHz er deres frekvensområde. 433,92 MHz er en lavere frekvens sammenlignet med 868 MHz. Dette betyder, at 433,92 MHz-frekvensen har en længere bølgelængde og derfor har bedre evne til at trænge igennem fysiske forhindringer som vægge og døre. Dette kan være en fordel, hvis fjernbetjeningen eller kodetastaturet skal kunne fungere på tværs af forskellige rum eller bygninger.
På den anden side er 868 MHz en højere frekvens og har derfor en kortere bølgelængde. Dette kan give bedre præcision og stabilitet i signalet, da det har mindre tendens til at blive påvirket af elektronisk støj og interferens. Højere frekvenser som 868 MHz kan være mere velegnede til områder med mange elektroniske enheder, hvor der er risiko for signalforstyrrelser. Mange brugere vil opleve at 868 MHz virker “hurtigere” simpelthen fordi modtageren opfatter signalet lettere, idet der er mere præcist.
Valget mellem 433,92 MHz og 868 MHz afhænger af specifikationerne og kravene for den pågældende anvendelse. Hvis rækkevidde og evnen til at trænge igennem fysiske forhindringer er vigtige faktorer, kan 433,92 MHz være det bedste valg. Hvis derimod præcision og stabilitet er af større betydning, kan 868 MHz være foretrukket.
Det er også værd at bemærke, at valget af frekvens kan være påvirket af lokale reguleringer og lovgivning. I nogle lande er visse frekvensbånd begrænset eller reserveret til bestemte anvendelser, og det er vigtigt at overholde disse regler for at undgå interferens med andre apparater.
Generelt er både 433,92 MHz og 868 MHz populære frekvenser til fjernbetjeninger og trådløse kodetastaturer på grund af deres pålidelighed og effektivitet. Den specifikke frekvens, der anvendes, vil afhænge af de konkrete behov og betingelser for det pågældende fjernbetjeningssystem.
Generelt er 868 MHz enheder en smule dyrere end de tilsvarende 433,92 MHz enheder fordi 868 MHz ikke er så udpræget og derfor bliver produceret i mindre mængder.
Kontakt os på tel. 70 204 208 for nærmere information.